Totaal
1
Shares

Zwarte herenkapsels lookbook

Zwart accentueert en is mysterieus en is tevens de meest voorkomende haarkleur onder mannen. En hoewel je de donkere haarkleur mooi kunt laten contrasteren met je lichtere huidskleur om bepaalde eigenschappen te accentueren, kan het lastiger zijn om je haren te stylen zoals jij ze wilt hebben. Zwarte haren hebben namelijk ook de neiging om onderliggende lagen en tinten te verbergen. Dat is minder het geval als je je haren recent hebt laten bijknippen, maar na een tijdje zul je toch merken dat het lastiger is om strakke lijnen in je kapsel goed naar voren te laten komen.

Zwarte herenkapsels


Laatste update: 02-03-2018


De voor- en nadelen van zwart haar

Het is natuurlijk niet alleen maar ‘slecht’ nieuws als je zwart haar hebt. Zoals we al vertelde contrasteert zwart automatisch met je lichtere huidskleur waardoor je de nadruk kunt leggen op eigenschappen van je gezicht.

Stevigheid. De stevigheid van zwarte haren verschilt vanwege de hoeveelheid verschillende tinten dat er zijn binnen deze kleur. Hoe dikker je haar, des te minder haarproduct je over het algemeen hoeft te gebruiken. Verspreid producten zoals wax, gel of pomade overigens goed uit over je haren bij het in model brengen. Je haren zijn al stevig zat van nature.

Kalende factoren. Er zijn geen aanwijzigingen dat mannen met zwarte haren eerder kaal worden dan andere haarkleuren. Ons advies is daarom om niet al teveel te wassen (1-2 keer per week max!) en een goede conditioner te gebruiken.

Lookbook & inspiratie voor zwarte / donkere haren


Meer inspiratie nodig? Dan is onze inspiratiegids een must have voor jou. We hebben de meest populaire herenkapsels van dit moment voor je samengevat in één ultieme inspiratiegids van ultra-hoge kwaliteit:

  • Gratis te downloaden
  • Kapsels voor alle haarlengtes en haartypes
  • Ideaal om als referentie mee te nemen naar je kapper
  • 25 pagina’s met gegarandeerd de mooiste portretfoto’s
  • Op een ander moment verder lezen
  • Samengesteld door haarsnijders

Geen spam, beloofd


Photo copyright © 123RF.com, Unsplash, Pixabay, Pexels. Bekijk contributor list fotografen.
Totaal
1
Shares

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*