De herenkapsels en haartrends voor 2017
Totaal
4
Shares

Herenkapsels & haartrends voor 2017

2016 ligt inmiddels alweer een ruime tijd achter ons, en met een frisse blik kijken we naar 2017. En hopelijk jij straks ook, met een fris kapsel. Tijd om naar de kapper te gaan? Lang, kort, nonchalant, stoer, nog nooit wat er zoveel diversiteit in herenkapsels. De tijd dat mannen maandenlang tot jarenlang met hetzelfde kapsel rondliepen is niet meer. Trendsetter of trendvolger, probeer een van volgende herenkapsels die je in 2017 zeker vaker tegen zult komen.

In 2016 hot, in 2017 not?

In 2016 was de disheveled look bij mannen van alle leeftijd populair. Een slordige look die toch vol van karakter is. In 2016 hot, dus deze nemen we mee naar 2017. De Pompadour was vanaf 2014 een veel gezien kapsel bij heren, en wist ook in 2016 stand te houden. De kuif en het lang haar zijn lange tijd weg geweest en zagen we vorig jaar overal opduiken. Ook de militaire look mocht er wezen. Gaan deze kapsels ook mee naar 2017?
test

Kapsel kiezen dat bij je past? Download de inspiratiegids:

We hebben de meest populaire kapsels van dit moment samengevat in één ultieme gids in ulta-hoge kwaliteit:

 • Gratis te downloaden
 • Op een later tijdstip verder lezen (.pdf formaat)
 • Kapsels voor alle haarlengtes en haartypes
 • Ideaal om als referentie mee te nemen naar je kapper
 • 25 pagina’s met gegarandeerd de mooiste portretfoto’s
 • Samengesteld door haarsnijders

Geen spam, beloofd

Navigeer gelijk naar populaire herenkapsels 2017 voor:

Laatste update: 04-07-2017 met de herenkapsels zomer 2017


Achtergrond: hoe (haar)trends ontstaan

Voordat je leest welke haarstijlen in 2017 een trend worden is het goed om te weten waar trends vandaan komen en hoe trends ontstaan. In deze context bedoelen we overigens fashion gerelateerde trends en niet trends in het algemeen. Vroeger (lees: pre-internet tijd) ontstonden fashion trends op de catwalks van wereldbekende en enorm populaire events waar menig celebrity aanwezig was. Deze kledingstukken (of kapsels) waren meestal de beste creaties van designers die voor haute-couture fashion merken werkten. Zij hadden destijds de macht om trends neer te zetten en daar was natuurlijk een duidelijk commercieel doel aan verbonden. Daarbij kwam dat er destijds veel minder aanbieders en ontwerpers waren van high-end fashion labels. Met andere woorden, de markt was minder verzadigd en er waren er enkele die daar perfect op wisten in te spelen. Oftewel: de massa volgde enkele trendsetters.

De rol van de trendsetters van toen is deels veranderd ten opzichte van nu. En dat heeft alles te maken met te komst van het internet. Sociale netwerk sites en diensten zoals Instagram hebben er voor gezorgd dat de massa tegenwoordig ook trendsetter kan zijn. Door het gemak van het delen kan het zomaar gebeuren dat een outfit of kapsel vanuit een bepaalde hoek ineens invloed heeft op een grote groep en een heel aantal enthousiaste volgelingen met zich mee weet te krijgen. In dat geval zijn de rollen omgedraaid en volgen de fashion labels de massa.

Haartrends op basis van data

Om tot de resultaten van de haartrends en herenkapsels voor 2017 te komen die je in dit artikel leest zijn we als volgt te werk gegaan. We hebben bijvoorbeeld gekeken naar welke kapsels er in populaire films te zien waren de afgelopen jaren. Vervolgens hebben we het zoekgedrag nagekeken dat ontstond rondom dergelijke evenementen. Ook hebben we fashion blogs, websites en magazines gevolgd en bekeken waar zij over schreven met betrekking tot haartrends en herenkapsels.

Om een voorbeeld te geven dat de entertainmentindustrie nog steeds een grote invloed heeft op haartrends:

 • De undercut werd populair door Brad Pitt in de film Fury
 • De slick back werd populair door James Darmody in de TV serie Boardwalk Empire
 • David Beckham was verantwoordelijk voor de populariteit van de pompadour
 • Jon Hamm liet in Mad Men zien dat de scheiding een echte klassieker is
 • Wentworth Miller ontsnapte in Prison Break (spoilers!) terwijl ‘ie een buzz cut had
 • Chris Hemsworth showde lange haren in zijn rol als Thor
 • Jaret Leto en Bradley Cooper werden gespot met een man bun

Om dit allemaal te verifiëren hebben een aantal tools ingezet om te achterhalen of er daadwerkelijk een ‘buzz’ (toename in populariteit) is ontstaan rondom de herenkapsels en haartrends waar over geschreven en gevlogd wordt.

Onderstaand zie je een voorbeeld van de Slicked back haarstijl, gedragen door Brad Pitt in de film Fury die in 2014 uitkwam. Rondom deze periode is een duidelijke stijging in populariteit te zien op de zoekterm ‘Fury haircut’:

Fury haarstijl statistiek 2014

Dit is natuurlijk in 2014 geweest, maar we hebben ook naar 2016 gekeken. Omdat de film inmiddels twee jaar oud is hebben we de zoekterm ‘Slick back’ gebruikt, gezien dat de ‘officiele’ naam is van het kapsel. Hier is ook duidelijk een stijging te zien in 2016 qua populariteit:

Slick back haarstijl zoekresultaten 2016

We kunnen er daarom voorzichtig vanuit gaan dat deze haarstijl in 2017 ook populair zal blijven.

Op dezelfde manier zijn we met de haarstijlen omgegaan die je in dit artikel leest.

De haartrends en herenkapsels van 2017:

Onderstaand kun je de volledige lijst met herenkapsels voor 2017 lezen. We zullen deze lijst continu updaten zodra we nieuwe input van kappers krijgen of trends spotten. Zodra je een kapsel hebt gezien dat je wel wat lijkt kun je doorklikken naar het uitgebreide artikel met nog meer tips en inspiratie.

» Lees ook: advies voor het kiezen van een nieuw kapsel

Kaal en gemillimeterde haartrends

De populariteit van gemillimeterde kapsels zal waarschijnlijk niet snel veranderen omdat deze kapsels praktisch zijn en omdat er nog steeds een heel aantal beroepen nu eenmaal makkelijker uit te voeren zijn met korte kapsels. Daarbij komt dat eigenschappen van je gezicht extra geaccentueerd worden.

De undercut: een van de meest populaire herenkapsels in 2017

De undercut (niet te verwarren met opscheer!) is een veelzijdige cut die in 2016 super trendy was en in 2017 zal blijven. Hét kapsel voor de zelfverzekerde man. De undercut kan gecombineerd worden met zowel korte, halflange en lange haren bovenop. Langer haar bovenop, de zijkanten fris kort geschoren. Strak naar achteren gekamd wordt dit kapsel het meeste gekozen. Ook mogen de lange lokken bovenop in een staartje gebonden worden, waardoor er een combinatie ontstaat tussen de undercut en man bun.  Lang haar is namelijk ook de trend voor 2017, maar daar komen we later op terug. Wie nonchalant wil overkomen, maakt er een beetje een warrig kapsel van. Om de undercut strak te houden zal deze iedere twee tot drie weken even bijgeschoren moeten worden.

De undercut is overigens goed te combineren met andere trendy kapsels zoals een scheiding, korte kuif of pompadour.

» Lees ook: uitgebreide gids over het undercut kapsel voor mannen

Buzz cut: zomers frisse trend in 2017

Voor een zomerse look of omdat het jou zo geweldig staat: de buzz cut. Alleen geschikt wanneer je hier ook het juiste type gezicht voor hebt. Heb je een rechthoekig gezicht? Dan staat dit model je vrijwel altijd goed. De tondeuse kan op één lengte gebruikt worden. Gewoon alles op dezelfde lengte scheren en je bent klaar. De handige man kan dit zelfs bij zichzelf doen, maar een beetje hulp bij de oren en in de nek is nooit mis. Het gebruik van gel of wax bij dit kapsel mag, maar is geen must en als je echt kort gaat ook niet nodig, mits je jouw buzz cut tijdig laat bij werken door de kapper. Je staat lekker op uit bed en kan zo naar je werk. Hoe eenvoudig wil je het hebben?

» Lees ook: uitgebreide gids voor de buzz cut, crew cut, en Ivy league kapsels

Hoofd tattoos? Een nieuwe trend en rage onder kalende mannen

Gewoon een tatoeage op het hoofd als trend voor 2017? Nee, we hebben het hier over een tattoo die over de hoofdhuid wordt gezet en verdeeld. Deze tattoo lijkt namelijk op een kort geschoren kapsel zoals de buzz cut of crew cut. Er worden dus talloze kleine puntjes getatoeëerd. Dit is op dit moment de trend voor mannen die kale plekken krijgen. Kaler worden hoort bij de oudere man, maar we zitten er niet allemaal op te wachten. Een oplossing is het geheel kaal scheren. Maar stoppeltjes verberg je niet, en kale plekken zijn dan al snel te zien. De hoofd tattoo verbergt kaalheid op een subtiele manier. Dit geldt zowel voor kaalheid bovenop het hoofd als aan de slapen.

Ook de jongere man kiest hiervoor. Waarom? Omdat je altijd een strak geschoren look hebt. Het haar weer langer laten groeien? Geen probleem, dan zie je niets meer van de tattoo. Het zetten van de tattoo is overigens pijnloos, als we de berichten mogen geloven. Bovendien is het ook nog eens een voordelige oplossing tegen kaalheid. Waar een haartransplantatie tot meer dan 10.000 dollar mag kosten, ben je met de hoofd tattoo voor 2000 dollar klaar. Deze trend komt rechtstreeks uit Amerika aanwaaien. Voor dit kapsel ga je niet naar de kapper maar naar de tattooshop. Eentje met geduld, want dit is niet in tien minuten klaar.

Foto’s bron: Dailymail.co.uk

Korte herenkapsels 2017

Je hebt er geen last van en je kun je dagelijks afwisselen met een net wat andere look. Korte kapsels zijn populair en volgens vrouwen een van de meest sexy kapsels. Onderstaand belichten we kapsels met een lengte tussen 2 en 10 centimeter.

De kuif en zijn vele varianten

De Pompadour komt dichtbij het herenkapsel met kuif: hierbij wordt de aanwezige kuif strak achterover gekamd. De kuif van 2017 is niet strak maar ziet er juist wat rommelig uit. Met conditioner of cream kun je ervoor kiezen meer volume toe creëren. Een out of bed look mag best met de kuif. Een hoge kuif of een bescheiden kuifje: het kan allemaal. Zolang het maar niet teveel werk is. Want voor 2017 is de trend toch wel: gemak.

De kuif van James Dean staat al jarenlang in de toplijsten van favoriete kapsels. De bovenkant van het haar bedraagt bij zijn variant zo’n  7 centimeter, de zijkanten 2 tot 3 centimeter. De zijkanten mogen zeker niet met een bolling naar binnen geknipt worden. Volume is het geheim bij dit herenkapsel met kuif. Het vochtige haar wordt met een ronde borstel in een bolling naar achteren geföhnd. Met een beetje handigheid draag je elke dag deze mooie kuif. Met de geschikte outfit erbij ben je de moderne James Dean.

» Lees ook: uitgebreide gids over de kuif

Nonchalant met de Quiff in 2017

Dit trendy kapsel lijkt wel wat op de Pompadour, maar er zit toch wel verschil in. Zo is er bij de Quiff minder strakheid. Het haar mag wel naar achteren gekamd worden maar hoeft niet zo perfect te zijn. Een beetje warrig of nonchalant, het kan maar een naam hebben. Gebruik een stylingsproduct op nat haar en breng het met een kam in model. Föhnen en verder in model brengen: je kuif is klaar. Stoer bij alle leeftijden. Mannen met een terugtrekkende haargrens komen hier minder goed mee weg. De Quiff accentueert net als de Pompadour het voorhoofd, dus wel even opletten wanneer het haar hier dunner wordt.

Dunner haar? French crop is de oplossing

Een toppertje voor mannen met dunner worden haar: de French crop. Het haar wordt licht naar voren gebracht met de vingers. Een stylingsproduct is alleen nodig wanneer het haar niet mee wil werken. Bedek kaal wordende plekken eenvoudig met dit kapsel. Let er wel op dat je dit kapsel niet gebruikt wanneer je al flink kalende begint te worden. Je legt dan juist het accent op de kale plekken. Kies bij kaalheid voor een van de andere korte trendy kapsels, of de hoofd tattoo zoals eerder benoemd in deze gids.

» Lees ook: uitgebreide gids overde French crop

Halflange kapsels voor 2017

De scheiding

De scheiding mag ook weer, of beter gezegd, nog steeds. Want ook in 2016 zagen we deze als trendy kapsel. Hoe zat dat ook alweer met een scheiding bij mannen, links of rechts? Uit gewoonte droegen mannen hun scheiding links… dus kam je je haren naar rechts. Tegenwoordig hoeven we ons niet meer aan tradities te houden, en kan de herenscheiding zowel links als rechts gedragen worden. Je maakt de perfecte zijscheiding met de vingers of een kam. Gebruik mousse op handdoek droog haar, trek met een kam een scheiding en föhn dit in het gewenste model. Pomades geven je haren over het algemeen een glanzende finish.

Scheiding met strakke randen

We bespraken eerder al de scheiding. De scheiding is terug van weggeweest uit de jaren 90. De scheiding met strakke randen valt extra goed op. Door het haar iets langer te laten creëer je strakke randen met een scheiding. Gebruik hier een goed stylingsproduct voor, want het resultaat moet echt strak zijn. We raden een wax of pomade met stevige hold aan. Kijk hierbij naar de groeirichting van het haar. Kam de scheiding in de richting van het haar, zo voorkom je dat dit terugspringt. Wil je echt strakke randen, laat de zijkanten dan kort scheren. Zo wordt de overgang veel directer. Geschikt voor de zakenman of de huisman: iedereen kan hiermee voor de dag komen.

De slick back nog vaker gezien in 2017

De slick back is een manier van stylen en zeer goed te combineren met de undercut. Het half lange haar wordt netjes naar achteren gekamd en mag daarbij niet hoger zijn dan ongeveer 2.5 centimeter om de moderne slick back look te krijgen. Bij de klassieke slick back zijn te haren namelijk strak tegen de bovenkant van het hoofd gekamd. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een stylingsproduct dat het haar verzwaart en op zijn plaats houdt. De slick back was er al in 2016, maar blijft ook in 2017 trendy. Draag de slick back met meer volume en je hebt de moderne variant. Maak het haar hierbij niet te zwaar, zodat het wat hoger komt te staan.

De moderne slick back zagen we in diverse films voorbij komen, zoals in Fury met Brad Pitt. Het haar bovenop het hoofd is langer, aan de zijkanten opgeschoren. Het haar loopt vloeiend in elkaar over zonder een strakke lijn. De kapper of barbier moet hier wel even rekening mee houden. Het langere haar aan de bovenzijde wordt losjes naar achteren gekamd. Blijft het haar niet zitten, gebruik dan een goed stylingsproduct. Dit herenkapsel moet iedere twee tot drie weken bijgewerkt worden. Het geheim zit hem namelijk in de kort geschoren zijkanten. Dit model kent zijn oorsprong, zoals de naam al doet vermoeden, vanuit de militaire wereld. Praktisch, makkelijk én goed te onderhouden.

» Lees ook: Slick back kapsel voor mannen

Golvend haar

Heb je stijl haar en wil je graag golven? Ook dit is een look die we in 2017 zeker gaan tegenkomen. Niet iedereen is gezegend met krullen of golvend haar, terwijl dat juist zo nonchalant staat. Een ‘ik ben net wakker’ look, daar droom je toch ook van? Gebruik een zoutspray om het haar vochtig te maken. Blaas met een föhn het haar in de gewenste richting. Komt de gewenste krul of golf niet in het haar, gebruik dan een ronde borstel of krultang. Help de natuur een handje en breng de perfecte look aan. Wil je de krul of golf erin houden, gebruik dan een goede mousse of andere fixatie.


 • Gratis te downloaden
 • Kapsels voor alle haarlengtes en haartypes
 • Op een later tijdstip verder lezen (.pdf formaat)
 • Ideaal om als referentie mee te nemen naar je kapper
 • 25 pagina’s met gegarandeerd de mooiste portretfoto’s

Geen spam, beloofd


Lang haar voor mannen, alle trends in 2017

Voor 2017 verandert er niet zoveel vergeleken met 2016. Dat is ook wel eens lekker, want zo hoef je je stijl niet helemaal om te gooien. Lang haar blijft dus ook in 2017 de trend. Hier zijn veel variaties op. Lang haar in combinatie met een baard is een veel gemaakte keuze. Hoe lang je het laat groeien hangt af van je persoonlijkheid, de vorm van je gezicht en hoeveel tijd je aan je kapsel wilt besteden.
Het haar groeit gemiddeld een tot anderhalve centimeter per maand. Wie erg lang haar wil is dus wel even bezig. Gelukkig zijn er voor 2017 ook populaire varianten met halflang haar.

» Lees ook: uitgebreide gids voor mannen met lange haren

Disheveled herenkapsel

De disheleved look is een herenkapsel met halflang haar zonder opgeschoren zijkanten. Gewoon lekker nonchalant, geen uren voor de spiegel staan en er ook nog eens mannelijk uitzien. Dit is de naturel look zoals we die in 2016 zagen, maar ook in 2017 een veel gekozen kapsel zal zijn. Geschikt voor alle leeftijden.

Man buns nog steeds in 2017?

Man buns, er valt veel over te zeggen. Veel vrouwen vinden de man bun woest aantrekkelijk, terwijl het voor anderen niet zo hoeft. Maar laten we eerlijk zijn, geldt dit niet voor alle kapsels? Een knotje wordt bij voorkeur hoger op het hoofd gedragen, maar halverwege mag natuurlijk ook. In combinatie met een baardje staat de man bun heel mannelijk. Dit is dan ook zeker een herenkapsel dat we nog vaak terug gaan zien.

Een veel geziene variant van de man bun is het model met opgeschoren zijkanten. Lang haar in een knotje, waarbij de zijkanten zo kort zijn dat deze niet meegenomen worden in het knotje. De mannelijke knot ziet er trouwens anders uit dan de vrouwelijke knot. Waar die bij de vrouw strak en netjes is, zit deze bij de man losjes en een beetje warrig. Alsof je net met knot en al uit bed komt. Goedemorgen!

» Lees ook: uitgebreide gids met alles dat je moet weten over de man bun

De paardenstaart

De man met paardenstaart zien we toch een stuk minder. Motorrijders dragen hun lange haar vaker in een paardenstaart, verder lijkt de paardenstaart niet zo populair te zijn. Heb je als man erg lang haar en wil je eens iets anders dan de paardenstaart, dan is de mannelijke knot het antwoord op je vraag. Een goede tussenoplossing is de halve paardenstaart. Maak een staart en draai hier het elastiekje omheen. Haal bij de laatste keer de staart niet helemaal door het elastiekje maar slechts een klein gedeelte. Daar heb je gelijk de man bun weer, of in ieder geval een variant hierop.

Lange haren los dragen

Je lange haar los dragen? Het halflange haar leent zich hier uitstekend voor. In combinatie met een stoppelbaard of baardje zet je een geheel eigen stijl neer. Kam en style het strak achterover of laat het nonchalant langs je gezicht hangen. Het lange haar los is geen trend voor 2017, maar past wel binnen de makkelijke kapsels van deze tijd. Krullend lang haar? Dan staat los altijd leuk. Creëer een wetlook voor net dat beetje extra.

Langer haar met edge

Laat je haar bovenop wat langer groeien en één zijkant zeer kort opgeschoren. Eventueel met een patroon erin is dit een opvaller. Dit herenkapsel zagen we al in 2016, maar zal ook in 2017 de trend zijn. Let erop dat het haar bovenop niet teveel uitgedund wordt. Ook hier geldt namelijk weer volume is de boodschap. Een modern kapsel voor de man die de uitdaging aan durft te gaan. We zien het zowel bij jongeren als mannen van middelbare leeftijd. Belangrijk is dat dit kapsel je zelfvertrouwen geeft, dan zit het met de rest wel goed. Wil je er een patroon in, zoek dan zeker een goede barbier. Laat het gewenste patroon zien via een foto of teken het uit. De goede kapper weet precies wat jij bedoelt. Het haar verven? Dit zien we bij vrouwen wel, maar bij mannen is dit zeker niet de trend. Het ziet er hierdoor onnatuurlijk uit.

Shaped afro

Ben je gezegend met een dikke bos krullend (zwart) haar? Zoek dan een kapper of barbier die hier ervaring mee heeft. Ook hier gaat het weer om volume: hoe meer hoe beter. Een prachtig kapsel voor de eigentijdse man met het juiste haar. In 2017 zien we deze net zo vaak terug als in 2016. gebruik haarproducten met een extreme hold om je haar perfect in model te brengen en te houden.

Grijs is sexy

Ja echt, grijs haar is sexy. Kijk maar naar acteurs Richard Gere of George Clooney. Hoe ouder en grijzer ze worden, hoe aantrekkelijker. Hoe doen ze dat toch? Vrouwen ervaren mannen met grijs haar als wijs, mannelijk en aantrekkelijk. Heb je grijs haar van jezelf? Laat dit dan zeker zo. Het haar verven ziet er onnatuurlijk uit. Bovendien was grijs haar in 2016 al hot, en blijft dit ook in 2017. het haar extra grijs verven willen we niet echt aanraden: een natuurlijke look blijft nog altijd de beste look voor 2017.

» Lees ook: grijze herenkapsels (uitgebreid artikel met stylingtips, advies en inspiratie)

Klassieke herenkapsels in 2017

Alsof je zo uit een film uit de jaren ’50 stapt: het klassieke herenkapsel. Niet omdat het moet, maar omdat het écht de trend voor 2017 is. Het klassieke kapsel is er in meerdere modellen. Erg populair is de Pompadour. Het voordeel van dit model is dat het op iedere stijl is aan te passen. Bovenop langer, aan de zijkanten mag het iets korter. Dit is mede afhankelijk van de look die je eraan wilt geven. Zijn de zijkanten erg kort geknipt geschoren, dan krijg je een combinatie van de Pompadour en de undercut.

Binnen de categorie klassieke herenkapsels horen ook de scheiding, french crop en buzz cut. 

» Lees ook: klassieke herenkapsels die nooit uit de mode zullen gaan (uitgebreid artikel)

Herenkapsels zomer 2017

De zomer is voor vele het moment om wat actiever en socialer te zijn. In de buitenlucht dan natuurlijk. Allemaal prima, maar je wilt er op die momenten vanzelfsprekend ook nog glorieus uitzien. Daarom dat populaire herenkapsels in de zomer kort genoeg moeten zijn om verkoelend te werken én praktisch genoeg om na een activiteit weer makkelijk in model te kunnen brengen.

We hebben daarom per haar lengte (kort, medium en lang) de makkelijkste varianten gekozen op bestaande haarstijlen. Je behoudt dus je huidige kapsel waar je al tevreden mee bent, maar upgrade  deze tijdelijk naar een iets makkelijker variant voor de zomermaanden.

Stay fresh!

Korte zomer kapsels 2017

Zoals we al eerder hebben aangegeven is de trend voor 2017 gemak. Combineer dat met korte kapsels die verkoeling bieden en je krijgt onderstaande herenkapsels voor de zomer van 2017 waar je makkelijk mee kunt scoren op het strand ;-).

Opscheer in combinatie met ingeschoren design

Vrij trendy en tegenwoordig meer gezien. Patronen en designs ingeschoren in de opscheer.

Korte fringe voor de zomer

Fris en heel erg makkelijk in model te brengen.

 

Medium lange zomerse kapsels

Onderstaand een aantal aanvullingen op de medium kapsels eerder vermeld in dit artikel.

Medium slick back

Je hoeft niet perse lang haar te hebben om de slick back feiloos te rocken. De medium slick back is een fijne tussenlengte en opstap naar de klassieke slick back.

Pompadour met opscheer

Lang bovenop en verkoelend langs de nek en achterkant van het hoofd: combineer lage opscheer met een pompadour.

Medium tot lange zomerse haarstijlen voor mannen

Voor lange haren in de zomer zijn je opties beperkt tot… een knot (koeler), warrig (warm) of een staart (koel). Als je voor de knot gaat dan is een man bun wellicht iets voor jou en anders is een warrig of een staart de enige andere optie.

Medium lang golvende krullen

Schouderlang haar voor een beach look

Alsof je rechtstreeks van het strand komt met je beach look. Zet je surfplank maar aan de kant, want dit herenkapsel ga je zeker vaker tegenkomen. We verwachten dat dit in de zomer van 2017 weer meer gezien wordt. Laat je haar groeien tot schouderlengte. Wil je een ruige look, maak dan gebruik van zoutspray. Dit geeft zichtbaar meer volume aan het haar. Wil je de echte beach look, föhn het vochtige haar droog terwijl je lokken haar om je vinger windt. Zo ontstaat er een lichte krulling die perfect blijft zitten.

Vond je dit artikel interessant?

Dan is deze inspiratie gids een must have voor jou. We hebben de meest populaire herenkapsels voor je samengevat in eén ultieme inspiratiegids van ultra-hoge kwaliteit:

 • Gratis te downloaden
 • Kapsels voor alle haarlengtes en haartypes
 • Ideaal om als referentie mee te nemen naar je kapper
 • 25 pagina’s met gegarandeerd de mooiste portretfoto’s
 • Op elk moment verderlezen
 • Samengesteld door haarsnijders

Geen spam, beloofd


Op zoek naar een fijne webshop voor haarstyling en verzorging?

Haarstyling en verzorging

Geef je haren de best mogelijke verzorging en breng ze in model met de lekkerste haarstyling. Onze selectie in de shop bevat uitsluitend producten op basis van natuurlijke ingrediënten en van befaamde merken. We geven je persoonlijk advies indien gewenst en we versturen dezelfde dag uit eigen voorraad. Je hebt 30 dagen bedenktijd en vanaf €35 ontvang je je bestelling gratis.

» Shop haarstyling en verzorging


Totaal
4
Shares

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*