Totaal
70
Shares

Gladjakkers Pomades

Gladjakkers is een Nederlands grooming merk waarvan werkelijk alles Nederlands is. Gladjakkers kenmerkt zich met trots door het 100% Dutch label, van de naam tot ingrediënten en het verhaal achter elk product, welke telkens terug te leiden is naar een periode uit de Nederlandse geschiedenis.

Gladjakkers is opgericht door een van de drie Nederlandse meesterbarbiers: Henk Jansen. Henk heeft zijn kennis en expertise samen met zijn compagnon Johan ingezet om hoogwaardige grooming producten te ontwikkelen voor mannen zoals pomades, cologne en scheerzeep.

De eerste producten zijn in 2016 geïntroduceerd en worden sindsdien gebruikt door herensalons en het Barber college vanwege de makkelijker werkbaarheid en kwaliteit.

Vanwege het succes van de Authentic 1955 pomade heeft Gladjakkers sindskort drie nieuwe pomades ontwikkelt: 1960, 1913 en Puppy pomade voor de jongere generatie Gladjakkers.

Elke pomade heeft een eigen verhaal en toepassing. Wat de pomades wél gemeen hebben is de mannelijke, klassieke geur dat typerend is voor Gladjakkers producten.

Gladjakkers Authentic Hair pomade 1955

Oorspronkelijk geïntroduceerd in 2016 als ode aan de Rock & Roll tijd uit de jaren ’50. Gemaakt om kuiven mee te fabriceren van epische proporties. De medium hold en glans zijn geschikt voor zowel droog als nat haar. Puur Hollands en verkrijgbaar in de typerende Gladjakkers geur.

Gladjakkers Authentic Hair pomade 1955

Gladjakkers Authentic Shine Pomade 1913

De 1913 pomade is ontwikkeld op basis van de Hollandsche maffiatijd en past qua naam en textuur het beste bij Gladjakkers. Deze medium hold pomade is speciaal gemaakt om strakke slicked back looks mee in model te brengen. De gelei-achtige structuur maakt je haren zwaarder waardoor deze strak naar achteren blijven liggen. De hoogglans finish geeft je uiteindelijk de gladde maffioso uitstraling

Gladjakkers Authentic Shine pomade 1913

 

Gladjakkers Authentic Puppy pomade 1955

Puppy pomade is afgeleid van de Authentic 1955 pomade en is speciaal gemaakt voor de jongere generatie Gladjakkers. De formule bevat toegevoegde crème met conditionerende werking waardoor de haren en hoofdhuid gedurende de dag verzorgd worden. De geur is eveneens ietsjes milder en past perfect bij de jongere man.

Gladjakkers Authentic Puppy pomade 1955

Gladjakkers Authentic Dry pomade 1960

De jaren 60 staan synoniem voor de seksuele revolutie waarin wilder, ruiger en rauwer centrale thema’s waren. De stuggere en harde klei van de Gladjakkers Dry pomade is daarom bedoeld om werkelijk alle haarstijlen mee in model te brengen. De Dry pomade is de variant met sterkste hold en geeft je maximale controle.

Gladjakkers Authentic Dry pomade 1960

Gladjakkers pomade kopen

Als je Nederlandse producten waardeert dan moet je jezelf een keer Gladjakkers gunnen. De vier pomades geven je ongetwijfeld een goede ervaring en de complimenten over de geur zijn een fijne bijkomstigheid.

Bekijk alle Gladjakkers pomades in de Trendheads webshop


Photo copyright © 123RF.com, Unsplash, Pixabay, Pexels. Bekijk contributor list fotografen.
Totaal
70
Shares

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*